Leads voor B2B

Het genereren van leads voor business-to-business (B2B) is een cruciale activiteit om potentiële klanten te identificeren en hen te interesseren voor jouw producten of diensten. Hier zijn enkele effectieve strategieën om B2B-leads te genereren.

Leadgeneratie

Verander anonieme websitebezoekers in potentiële leads. Met de software van Leadinfo kunnen we bezoekers herkennen en koppelen aan relevante bedrijfsinformatie. In combinatie met een waterdicht salesplan is deze tool jouw sleutel tot succes.

Contentmarketing

Creëer waardevolle en relevante content. We hebben het dan over blogberichten, casestudies en eventueel video’s die gericht zijn op de behoeften en uitdagingen van jouw doelgroep. Publiceer deze content op je website en promoot ze via verschillende kanalen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Optimaliseer je website en content voor zoekmachines. Wij starten met een zoekwoordonderzoek voor relevante zoekwoorden. Op basis van het onderzoek, creëren we relevante en sterke (SEO-)content zodat jouw website gemakkelijk gevonden kan worden en in de topresultaten beland in zoekmachines.

E-mailmarketing

Klanten per email benaderen is één van de meest efficiënte vormen van marketing. Bouw een kwalitatieve e-maillijst op en verstuur regelmatig e-mails met waardevolle informatie, aanbiedingen en updates. Personaliseer je e-mails en voeg duidelijke oproepen tot actie toe. Een groot voordeel van e-mailmarketing is dat je behaalde resultaten altijd exact kunt meten.

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een vorm van online marketing waarbij social media netwerken worden ingezet als marketinginstrument. Denk aan Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Bij Boost Online bedenken we aansprekende en vette campagnes voor op jouw social mediakanalen om jouw op voorhand bepaalde doelen te bereiken. We monitoren jouw campagnes en sturen bij waar nodig.

Let's Boost Online! 🚀

Ontdek hoe ons team van experts jouw bedrijf naar online succes kan leiden. Neem vandaag nog contact op voor een strategiegesprek. Samen gaan we jouw digitale doelen bereiken.