Loterij platform FC Eindhoven

BAM! Het aantal platformen dat wij voor verschillende verenigingen beheren, hebben we uitgebreid met een loterij platform! Hiermee bewijzen we weer, dat we veel meer zijn dan een creatief marketingbureau. De eerste relatie die een loterij-verkoop ook digitaal gaat aanbieden, is FC Eindhoven.

Boost your Cluv FC Eindhoven

FC Eindhoven bestaat dit jaar 110 jaar en dat moet uiteraard worden gevierd! De Betaald Voetbal Organisatie heeft al tal van activiteiten georganiseerd om het jubileum te vieren. Als afsluiting van het feestjaar is er een loterij in het leven geroepen, met mooie prijzen. De hoofdprijs is een jaar lang gratis rijden in een Ford Fiësta (excl. brandstof), die is aangeboden door Van Mossel Ford. De loten worden offline verkocht: leden van de amateurvereniging gaan langs de deuren en ook kan men loten kopen bij de thuiswedstrijden van de BVO.

Maar dankzij Boost Creators kan FC Eindhoven ook digitaal de loten verkopen. Via www.fc-eindhoven.nl/loterij schaf je eenvoudig één of meerdere loten aan. De naam van de koper, met een eventuele motivatietekst, wordt direct na aanschaf gepubliceerd en uiteraard betaalt men op dit platform via het veilige iDeal en ontvangt de koper automatisch een factuur. Hiermee is de penningmeester van FC Eindhoven ook blij. De loterij is inmiddels afgelopen en gebleken is dat ruim twee derde van de verkochte loten via ons platform is verkocht.

Kortom, ben je betrokken bij een (sport)vereniging en zoek je nieuwe manieren om geld te verdienen? Laat het ons gerust weten. Wij hebben vast en zeker een (digitale) mogelijkheid en de kennis om dit te realiseren.