Een veilige webomgeving: hoe doe ik dat?

De digitale wereld is groter dan ooit. Daarom is de behoefte aan veilig surfen steeds meer aanwezig! Als je een website of webshop laat maken, is het goed om uit te zoeken hoe je een veilige omgeving creëert voor jouw bezoekers. Daar weten wij alles van! Bij Boost Creators hebben we webdevelopers die exact weten wat je moet doen om een goed beveiligde website of webshop te maken.

Waar herken je een veilige website aan?

Een veilige website herken je meteen aan de HTTPS: HTTPS staat voor Hyper Text Transfer Protocol Secure: vooral die laatste “Secure” is belangrijk. Een veilige verbinding met een website is te herkennen aan het slotje in de adresbalk. Het zorgt ervoor dat de verbinding van bezoekers met de website versleuteld is. Zo worden wachtwoorden en andere belangrijke gegevens van je bezoekers beschermd.

Een veilige website is niet alleen een bescherming voor jouw bezoekers maar heeft ook veel voordelen voor je website zelf:

  • Zo heeft je website een betere User Expierence: een veilige website zorgt voor meer vertrouwen bij de bezoeker, waardoor ze meer geneigd zijn om een aankoop te doen, dan op een website die hij of zij niet vertrouwt.
  • Je website scoort hoger in Google rankings of andere zoekmachines: veilige websites worden hoger in de zoekresultaten getoond.

Een eigen SSL-certificaat is key

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Een SSL-certificaat versleutelt de communicatie tussen een browser en webserver, wat resulteert in een veiligere omgeving voor gebruikers. Websites met een SSL-certificaat worden in de adresbalk van je browser getoond met een slotje en HTTPS in plaats van HTTP: op die manier weet de bezoeker in no-time of de website veilig is.

Een betrouwbare hostingprovider

Bij Boost Creators zijn we gespecialiseerd in zowel webhosting als domeinregistratie. Daar komen bovenstaande punten in voor. Onze websites en webshops leveren wij altijd op met een SSL-certificaat. Onze diensten uitgelicht:

  • Webhosting: wij checken minimaal 1 keer per maand jouw online omgeving voor beschikbare updates. Zo zorgen we ervoor dat jouw website veilig blijft én ook up-to-date.
  • Domeinregistratie: bij het registreren van een domeinnaam bezit je een uniek adres op het internet. Staat je domein of website elders? Voor jou verhuizen we ze gratis naar onze veilige servers.

Wil je nog meer informatie of eens samenzitten om te kijken wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.
PS: wij hebben een veilige website, zoals je ziet!

Vragen? Neem contact op! 🚀

Een team van creatieve ontwerpers, content creators en technische webbouwers. Samen met jou ontwikkelen we supersterke websites, campagnes en resultaatgerichte middelen om jouw business (online) te boosten!

Vul onderstaand formulier in en binnen 1 dag nemen wij contact met je op!